Välkommen

Maj heter jag och driver denna blogg. Här skriver jag om mina känslor, funderingar, tankar och åsikter om livet. Jag har en inre stress som jag vill försöka lugna och jag tänker att denna plats kan jag ge mig själv tillåtelse att bara få vara jag och skriva om de saker som dyker upp i mitt huvud. 

Du är varmt välkommen att skriva en rad till mig via mitt kontaktformulär om du vill delge dig dina tankar kring mina texter. 

Trevlig läsning. 

Maj Johansson.

31 år gammal och bor i Stockholm med min sambo och barn. Träning är mitt största intresse och tycker det är viktigt att ta hand om sin hälsa. För att koppla av spelar jag piano, skriver, ritar eller skapar film. Jag tycker om att lära mig nya saker och få en fördjupad kunskap inom det jag tycker är viktigt – det är utvecklande. För mig är det viktigt att vara medveten om sin samtid och göra det som är rätt i given situation.  Jag arbetar med att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. Jag är ambassadör  för självmordslinjen mind. För mig är det viktigt att vara en bra medmänniska och göra det som känns meningsfullt. Jag är en som tycker om att skriva och dela med mig av allt som händer innanför mitt huvud, det är så jag skapar förståelse för omvärlden.