mer om mig.

Jag har min träningsbakgrund inom friidrotten som har varit en mycket stor del av mitt liv. Började träna och tävla aktivt inom friidrott när jag var elva år gammal och mina distanser var 60m och 100m. Högsta merit är semifinalplats på 60,100 och 200m på SM KS. Friidrotten är lagd på hyllan men kommer ta upp sprintlöpningen som en rolig träningsform. Har hängt en hel del på gym och gått gruppklasser och tränat ren bodybuilding. Kört amatörboxning men aldrig gått någon match. Jag har en förkärlek till coreträning, explosivitets träning samt funktionell. Nu tränar jag mellan tre till fyra pass i veckan och försöker bli så stark och funktionell som möjligt.

Mina rekord
60m: 7:83 - 100m: 12:64 - 200m: 25:54 Knäböj: 140kg - Marklyft: 135kg - Bänkpress: 80kg Frivändning: 80kg - Stöt: 70kg - Ryck: 55kg 
 

Min vackra colliedam 2008 - 2021
Jag fick min vackra colliedam(hund) år 2008 och sen dess har hon varit min bästa vän, träningskompis och ätarkompis (älskar att äta mat tillsammans framför tv:n). Tova blev 13 år gammal och hon hade start integritet och värdighet. Hon tyckte om att få lunka i sin egen takt under promenader och busa till det när orken fanns. Tova var min drömhund och i våra yngre dagar gick vi långa promander, tävlade agility och övade på olika hundtrix. Tova var snäll och var behaglig att ha att göra med. Hon visade stor kärlek och trofast till den närmaste familjen. Jag är så tacksam att jag fick just henne!

Familjen Klätterdans 
Jag lever ihop med min man och hans son tillsammans med vår gemensamma dotter. Vi har en katt som heter Ozzy. Vi bor i ett litet fint hus i "skogen" och är en riktig sommaridyll. Vi har en trivsam och lugn vardag med fartfyllda äventyr inblandat. Vi tycker om att paddla kajak, vandra i fjäll och tälta i skogen, umgås med familjen och nära vänner. Min släkt finnes i Norrland.


Tillbaka till "om mig"