Händelserik helg. 

Foto: Studentmottagning
Foto: Cirkus Olympia

Nu finns det tid att landa efter en fullspäckad helg. Det är en ny vecka och äntligen är kroppen frisk efter en lättare förkylning i två veckor. Känns tråkigt att varit borta från träningen så ”pass länge” – hade ett bra flow. Både med maten och träningen. Det bara fallerar och det känns som att jag alltid startar om från noll. I söndags så avverkade vi ett tyngdlyftningspass, gick sådär. Hoppas på att komma tillbaka till bra rutiner igen.

Det har hänt mycket den här helgen. Cirkus, studentmottagning, möhippa och begravning för min hund. Mycket intryck och det tar ett tag för mig att smälta allting. Jag känner dock en stor tacksamhet för allting. Det var en fin studentmottagning som nu snart blir förevigad med en liten studentfilm (håller på att klippa den nu). Fick äran att få vara med och planera en möhippa till min vän som snart ska gifta sig. Det var jättekul och vännen blev glatt överraskad. Efter allt firande tog vi tiden till oss att göra en fin begravning för min hund Tova. Nu har hon en fin plats i trädgården där jag alltid kan minnas henne.

Innan helgen så hann vi även med cirkus. Var coolt att se alla cirkusartister. Jag tyckte om att deras akter var långa. Roligast var nog att få se katterna göra trix.

En kort update om livet. Nu hoppas jag på att min träning kan få fortsätta ostört.

Etiketter: vardagstrams

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer