Veckans träning(5+6): Utebliven träning på grund av stress. 

Foto: en gammal bild på mig.

Jag tränade två pass förra veckan och det var svårt att få till det rent mentalt. Jag har inte tränat något denna vecka heller på grund av stress och ångest. Jag har också en känsla om att det ligger en förkylning latent i kroppen. Vill inte pressa kroppen ännu mer då. Det här är inte ovanligt för mig – ni som följer min träning vet att det går upp och ned för mig. Jag har ändrat mitt upplägg flera gånger för att det ska passa mitt liv och mina förutsättningar och ändå kraschar det gång på gång. Jag vill bara få till att träna – hur svårt ska det vara?

Problemet är inte att träningen är för tung eller inte är motiverande. Problemet ligger någon annanstans. Jag behöver ta hand om grundproblemet så att jag kan vara närvarande här och nu – inte vara på flykt hela tiden. Det finns mycket som orsakar dålig hälsa. Jag kan äta hur bra som helst, träna precis lagom och sova tillräckligt mycket – men ändå ha dålig hälsa. Jag mår ändå inte bra. Jag behöver ta mig själv ur ”elden” och på något sätt hitta mig själv.

Vi får se hur det kommer att gå.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer