Veckans träning(51): sjukstugan 

Foto: En gammal bild på mig på gymmet.
Foto: En gammal bild på mig på gymmet.

Tisdag: Dans explode
Jag anmälde mig till ett gruppass där fokus var dans. Tycker om dans och ville därför prova detta pass. För mig är det alltid obekvämt att prova nya gruppass. Det känns konstigt och pinsamt – men efter ett tag så släpper det. Det var ett okej pass.

Fredag: Spinning intervall 75 min.
Körde iväg till gymmet för att få vara med på en spinning pass. Det är en del som tränar på julafton. Infaller ens träningsdag på julafton så är det bara att fortsätta träna på tycker jag. Detta pass var också konstigt. Men jag var där i alla fall och fick en liten dopaminhöjning.

Det är de pass som blev av. Jag hade planerat att träna alla dagar men eftersom det har gått sjuka i hela hemmet så ville jag inte riskera att bli sjuk själv så växlade ner. Har kompenserat med att gå promenader istället.

1 vecka kvar och sedan börjar mitt nya träningsupplägg. Då kanske det blir roligt att träna igen. 
(har PMS och är påväg ner i en dipp igen) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer