Musikal: Gränsland + veckans träning(47).

Här står alla skådespelare uppradade för att tacka för sig.

Måndag: Plaza
Block1: Boxkliv med säck på axlar 12kg. Utfallsteg säck på axlar.
Block2: Hantelflyes och biceps curl 5kg hantlar.
Block3: Fällkniven med coreboll. Crunch med coreboll.
Block4: Chins med assistans och rodd.

Det var veckans träning. Mer träning har det inte blivit av. Det har varit en konstig vecka med brutna rutiner och det förstör mitt flow. Försökte komma iväg idag men orken fanns inte. Det är egentligen dessa dagar som jag behöver komma iväg – för nu byggs stressen och ångesten på mig. Det kommer ske en stor förändring som kastar om alla rutiner och det stressar mig. Min coping strategi är att ge platt fall. Alltså att släppa allt och bara följa med, det gör mig lite mer passiv men vet inte hur jag ska hantera det annars.

Så var det med de. Få se hur kommande träningsvecka kommer att se ut. Nu kommer jag behöva ”träna själv” snart. För mina arbetstider förändras och avståndet till arbetet med. Kommer inte kunna gå på de pass som jag brukar gå på förmiddagarna.

Förra lördagen gick jag på min allra första musikal. Det var mycket trevligt och de som uppträdde var riktigt bra. Handlingen hade ett fint budskap och det var kul att få se en vän uppträda. Bra! Imponerad över deras sång. Tänk om man kunde sjunga så bra!

Nu har jag fått ett heltidsarbete (tillsvidaretjänst) som känns bra. Nu kan jag känna en trygghet i ekonomi och hur mina dagar kommer att se ut framöver. Förutsägbarhet är viktigt för mig. Wish me luck!

Denna person var mycket bra och hade inlevelse i sin roll. Teatern påminde lite om Alice i underlandet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer