Veckans träning(46): Core, spinning och box!

Foto: gammal bild på maj när hon ska hålla ett boxpass

Jag har svårt att överblicka mina veckor och blir då tacksam över att kunna gå på dessa gruppass. Det hade inte blivit någon träning för min del den här hösten om gruppassen inte hade funnits. Gruppassen aktiverar hela kroppen på ett effektivt sätt under en kort tid. Det är skönt att kunna komma till ett pass och inte behöva fundera på upplägg och det minskar min stress. Just nu så passar det här mig perfekt.

Måndag: Plaza
Kommer bara kunna delta på detta pass en gång till och sedan behöver jag träna på egen hand. Byter arbetsplats snart (inom samma yrke) och kommer inte hinna att köra detta pass innan arbetet börjar. Passet var tungt trots lätta vikter. Det blev tungt för att övningarna krävde fokus, teknik och rörlighet. Kommer inte ihåg andra övningen i första blocket, men tror det var knäböj.

Block1: Box – kliv. Knäböj (?)
Block2: Push press. Ryck-knäböj.
Block3: Vindrutetorkaren med coreboll. Crunch.
Block4: Chins med assistans. Rodd i remmar.

4 set på vartdera blocket.

Onsdag: Core & Spinning.
Jag håller mina två klasser i veckan och kör precis lika hårt som mina deltagare. Jag blir svettig och mycket trött efter passen. Det är skönt att kunna köra slut på kroppen och känna sig nollställd för en stund.
 
Söndag: Core, spinning & box.
Denna söndag har inte varit helt optimalt gällande energifördelning. Helgerna har varit fullspäckade med saker. Det gör mig trött och sliten. Ska försöka att inte planera in så mycket på helgerna framöver. Svårt är det eftersom det bara är då man hinner göra något roligt. Jag hann inte med någon träning varken torsdag, fredag eller lördag. Av tokig planering så blev det både core, spinning och box på en och samma dag.

Jag höll två instruktörspass för de behövde vikarie. Två timmar efter så deltog jag och min partner på ett boxpass. Det var superkul! Det är så kul att få kunna träna med någon som är på samma nivå både i motivation och styrka. Jag var redan trött från mina egna instruktörpass så det märktes under detta pass. Är glad över att boxpassen har börjat igen och planerar på att försöka gå på dem framöver.

Nästa vecka kommer det vara svårt att få till träningspassen. Förhoppningsvis kan jag försöka skrapa ihop tre pass även om de hamnar på helgen. Hur kommer din träningsvecka att se ut? 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer