Mitt 30 års firande 6 november 2021

loading...

Jag anordnade ett träningsevent som ett firande för min 30 års dag. Det har varit uppladdning hela veckan lång och det blev en intensiv helg. Jag är så tacksam för alla som ville komma och fira mig. God frukost med tårta. En kväll med middag och Stand up. En söndag med boxklass och smörgåstårta. Det är få som har sett min instruktörsroll och att få dela den sidan av mig med mina vänner kändes som ett fint sätt att fira min födelsedag på. Det blev väldigt lyckat. Jag är nu helt slut och känner att det räcker med att fylla år nu på ett tag. Behövs inget mer nu. Haha… har blivit så bortskämd av min familj och vänner med smicker så det räcker och blir över. Jag känner att jag nu har klivit över gränsen från ungdom till vuxen.

Stort tack till alla som uppmärksammade min dag <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer