Struktur i min blogg

Om mina kaniner (Facebook-delning)
Om min träning (Facebook-delning)
Om ljudböcker/böcker som jag läst (Facebook-delning)
Mat och bakelser som jag har gjort (Facebook-delning)
Påbörja min bok (Privat-sida)
Personlig utveckling (ej delning) – Det kan handla om min autism och hur jag socialiserar mig. Vad mina drömmar är. Vad jag känner mig duktig på. Mina utmaningar.
Noveller (en gång i månaden) (Facebook-delning)
Planering av mat, träningsrutiner, hemma (privat-sida)
Psykisk hälsa (ej delning + facebook-delning) 
Teater (ej delning) 

Jag behöver struktur i allt som händer i mitt liv. Just nu påverkar min autism mig väldigt mycket. Förändringar och brutna rutiner är fruktansvärt för mig. Ibland orkar jag med det, men när mensen är på gång och det gör att min PMS får mig att må dåligt. Allt bara fuckar ur. Det är mycket som inte fungerar och PMS:en förstör mitt förhållande och arbetssituation. Ingenting är jobbigt, för jobbigt, men tillräckligt för att det ska vara svårt. Äter bara. Kommer tillbaka i gamla mönster. Jag vill vara hälsosam. Sluta stressa. Jag vill vara glad.  

Jag vill bo och leva ensam en period i mitt liv för att känna att jag kan vara självständig. Hoppas att jag får heltidstjänst och får arbeta fasta tider så jag kan planera och vara glad med mina nära. Jag vill rensa relationer, jag vill rensa saker, jag vill rensa intressen, jag vill rensa allt på livet. Det är lite för mycket just nu. 

Söndagar: Uppdatering om min träning 
Onsdagar: Uppdatering om valfritt område 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln