Veckans träning (40): Plaza cirkelfys

Foto: En vardagsbild

Testade att köra ett gruppass i måndags som kallas för ”Plaza” och det är ett utrymme på gymmet där en instruktör leder ett ”crossfitpass” eller mer ett cirkelpass. Det är ett väldigt populärt gruppass då det alltid blir fullbokat och man behöver hänga på bokningsappen precis när biljetterna släpps, för att få en chans att vara med.

Jag är så himla ovan att träna denna sort träning och tycker det är obekvämt, men det är väldigt nyttigt för mig och det ger mig en annan typ av kroppskontroll och kontakt med muskler och prestation. Brukar ha svårt för att verkligen ta i allt på sådana här träningspass. Men, jag genomförde passet och nu vet jag hur det kan se ut. Kommer försöka gå på dessa pass så ofta som möjligt nu under hösten.

Zoon1: Bulgarisk utfall, axelsving, hiptrusters
Zoon2: Ryck med kettlebell, magrotation, halo
Zoon3: Marklyft, Burpees med hopp, plankan
Zoon4: Utfall med rotation, nedkast med medicinboll och situp med rotation

Vi jobbade 15 sekunder vila 15 sekunder. Passet var totalt 60 minuter. Fick träningsvärk dagen efter och var genomsvettig efter passet. Det är nyttigt för mig att gå utanför min comfortzoon.

I onsdags blev det bara spinning då ingen hade bokat sig på corepasset. Så kan det vara ibland. Fick lite extra god tid på mig att duscha istället då. Det har inte blivit någon mer träning än det. Orkar knappt med att träna på helgerna då det är så mycket annat som händer då. Men ska försöka få till ett boxpass med min partner. Går fort att ta fram och det är nog bra att jag får utlopp för det som känns inom mig.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer