30 dagarsutmaning: halvvägs igenom!

Foto: Maj med en chilivipp.
Foto: Maj med en chilivipp.

Jag har som mål att sluta med att äta chips, godis, läsk, choklad, bakelser, tårtor och kakor för att jag tycket det är onödigt att stoppa det i kroppen och dessutom är det mycket pengar som skulle kunna gå till någonting annat. Jag har inte riktigt klurat ut vart gränsen går för mig själv. Hembakad är det ok? Vad är syftet med målet egentligen? Det är bara jag som bestämmer och det finns inget rätt eller fel – men just nu har jag försökt utesluta allt sådant. Jag har nu kommit halva vägen på utmaningen och känner att detta kommer vara någonting som jag kommer lyckas med. Då blir det första gången som jag är utan sådan här mat under hela mitt medvetna liv. Detta är stort och jag kommer att fira det med en massage! Kommer att uppdatera när jag har nått mitt mål och göra en större utvärdering kring det. Vill du läsa första delen? Gör det här.
 
VECKANS TRÄNING (35)
Det har inte blivit någon seriös träning denna vecka. Jag har bara kört mina instruktionspass. Under veckan har jag känt av en ångestkänsla som fått mig att backa med träningen. Vill att det ska kännas bra i kroppen. Jag var dock iväg på gymmet och körde ett rörlighetspass för rygg och ben. Det behövdes verkligen och jag är glad att jag tog mig dit. Förhoppningsvis kommer jag kunna köra igång med styrkepassen nu på måndag.

Träningen är en process som hela tiden kan utvecklas. Det kommer att gå upp och ned – men det allra viktigaste är att jag varje dag gör vad jag kan för min egen hälsa. Detta är ett livsprojekt så har hela livet på mig.

Detta var en kort uppdatering om hur det har varit för mig denna vecka. Hur har din varit?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer