Mitt första inlägg. 

Jag kommer bara att skriva om träningsrelaterade inlägg på min öppna bloggsida och mer personliga inlägg på min låsta sida. Ingen behöver ha tillgång till den förutom jag själv. Nu kan jag känna mig lite mer fri att skriva om mina tankar och känslor utan att vara rädd för att någon från mitt arbete ska in och läsa. Skriver kanske inte speciellt hemliga inlägg, men känner mig inte bekväm att öppna upp mig längre. Jag vill hålla de mest för mig själv och bara dela med mig av min träning. Det som är det absolut viktigaste i mitt liv för att hålla mig ovanför vattenytan. Jag är inte duktig för att jag tränar, jag gör det för att överleva och fungera som människa.
Jag behöver komma på en rutin att skriva. Det här får vara min ventil för mina tankar och känslor. Så ska klura lite på det här. Men jag är glad över att det går att göra denna lösning.

Etiketter: rutiner

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln