Låt dig få vara den du älskar

Foto: google
Foto: google

Om du inte behöver möta dig själv i spegeln. Inte behöva se det som normen sagt till dig inte duger. Bara få existera i tanken, i känslan och låta dig ryckas befriande med i dina kroppsrörelser. Höra din stämma som formar dina ord, låta dig få samexistera med andra och vara dig fullt ut. Om själen var det som existerade och de yttre faktorerna inte längre spelade någon roll, så kanske vi skulle våga leva mer?

Du behöver inte möta det som normer säger till dig inte duger. Utan du låter dig få vara den du älskar. Stanna kvar i den känslan och hålla hårt om den, agera utefter den, ge utefter den. Jag vill inte möta blicken, men vill finnas med den.

Så låt dig leva, låt dig skina, låt dig få existera i själen och låt den gå förbi det yttre. Släng bort spegeln framför dig, granska inte, lyssna inte. Håll kvar i den du älskar. Stanna kvar i den känslan, håll hårt om den, agera utefter den, ge utefter den.

Återigen har ditt inre räddat dig. Din självkärlek och ditt värde som medmänniska. Det inre är starkt, det yttre är skört och påverkbart. Låt dig få vara den du älskar, stanna kvar i den känslan, håll hårt om den, agera utefter den, ge utefter den.

Etiketter: texter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln