3 skäl till varför jag tränar. 

Foto: Maj

Jag har inte haft tiden att sätta mig ner för att skriva på min kära blogg. Fokuset har hamnat någon annanstans. Igår hade jag min första mind chatt utan handledare. Det gick bra. Jag kunde fråga de andra volontärerna som också satt med under passet. Idag fick jag feedback på mina chattar och det var mycket positivt. Det kommer sig naturligt för mig att veta vad som ska sägas i given situation. Jag får vara den som står stadigt i en virvlande storm och sträcka ut en hand. Jag har lätt för att vara i det mycket svåra för att sedan lämna det och gå vidare med min vardag. Tänker att det är en bra egenskap för att kunna stötta människor i deras ångest. Jag känner att jag har hamnat rätt – det är här jag kan bidra och göra skillnad.

3 skäl till varför jag tränar. 
Jag tränar för tre olika anledningar och det varierar hur viktiga de känns för stunden. Jag behöver träna för att hålla mig psykiskt välbalanserad. Jag är paranoid och rädd av mig. Jag får ofta impulser om att göra fruktansvärda saker. Att interagera med andra är mycket påfrestande och känner mig lätt utanför. Jag hamnar snabbt i negativa tankemönster. Känner mig ofta grå och deppig. Det här försvinner när jag tränar regelbundet. Jag tränar främst för att det är ett måste för att jag överhuvudtaget ska fungerar som människa.

Jag tränar för att jag vill vara stark. Jag vill att min kropp ska kunna agera när det väl gäller. Jag vill inte vara begränsad utan kunna göra vad som helst tack vare sin fysiska form. Det ger ett enormt självförtroende att ha en vältränad kropp. Vad du än må få för skit kastad på dig så kommer du klara av det tusen gånger bättre med en vältränad kropp.

Jag tränar också för att se bra ut. Jag har tränat i hela mitt liv och har fått en väldefinierad kropp på köpet (plus bra gener) och vill upprätthålla detta så länge det är möjligt.


Vad är din anledning till att träna?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer