Novell: Bra skrivöning. 

Tulpanerna på bordet står stadigt. Flera olika färger med en skimrande nyans. De vickar lite lätt när händerna slår emot tangentbordet. Ingenting går obemärkt förbi. Ljusinsläppet från det stora fönstret i köket gör att dagen verkar ung. Ett dovt prat hörs utanför kökets väggar. En man med basker och en jacka med av liknelsen dunjacka lutar sig mot altanens räcke och pratar med den andra mannen mittemot. Rök uppkommer ur den andre mannens läppar. Av en liten känsla av nonchalans tar han sig ett blås och ser ut över altanen. En ganska grådaskig dag. Betraktar dessa män innanför köksfönstret. Tassar kommer gåendes och ljudes hörs tydligt på parkettgolvet. Vänder mig om och ser en skymt av en mjukt välborstad hund.

-Nu är alla målade! Säger den ena mannen.
-Vad kul! Säger mannen med baskern.
-Då kan vi ta en bild på allihop, säger den ena mannen.

Okonecentrerat försöker jag skriva, skinkra tankarna. En vit bil kommer körandes snabbt förbi utan för köksfönstret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-