Vad handlar min blogg om? 

Foto: Jag

Jag tycker om att skriva för det är mitt bästa kommunikationssätt. Jag är otroligt vass när det kommer till skriftlig kommunikation – inte lika smidig in real life. Jag kommer att skriva det som mitt inre vill få sagt för stunden. Mitt skrivande kommer få ta det största fokuset så många utav de bilder som läggs upp är tagna från en fotobank. Ibland kommer det upp bilder som är tagna utav mig. Jag vill kunna ägna mig åt det som tar minst energi från mig men som ger mest. Tycker du om att läsa långa texter som har en filosofisk touch så är denna blogg för dig.

Mitt största intresse i livet är träning och hälsa. Jag kommer skriva mycket om hur man optimerar sin hälsa både fysiskt och psykiskt. Det kan komma filmer och andra smarta råd inom styrketräning, löpträning och kost. Jag blev diagnostiserad med autism typ 1, 2018 och har fullt upp med att hantera de svårigheter som medföljer diagnosen. Jag kommer att skriva mycket från det perspektivet. Dela med mig av mina funderingar, tankar och åsikter om det som engagerar mig.

Jag är utbildad personlig tränare, hälsopedagog och skrivtolk. Går just nu en teckenspråksutbildning för att lära mig svenskt teckenspråk. Bli inte förvånad om det kommer inlägg som handlar om det. Vill du veta mer om mig så kan du alltid klicka på "om mig"  vid menyn. 

Jag hoppas att du vill följa mig och mina tankar om livet. Du är mer än varmt välkommen att kommentera, dela och gilla mina inlägg. Sköt om dig.

Etiketter: vardagstrams

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer